De voordelen van Quick Step laminaat

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Dan heeft u tegenwoordig vele opties om uit te kiezen. Hoe maak u nu uit al die opties de beste keuze voor je woning of bedrijf? Om u te helpen bij het kiezen, vertellen wij u in dit blog alles over de voordelen van Quick Step laminaat. Deze kwaliteitsvloer wordt steeds vaker toegepast. Lees snel verder om te leren waarom dit is.

Voordelig en niet van echt hout te onderscheiden

Quick Step laminaat heeft de authentiek uitstraling van een houten vloer, maar de voordelen en gunstige prijs van laminaat. Dit is te danken aan de samenstelling van het materiaal. Vier verschillende lagen, zorgen voor een sterke en waterafstotende vloer. Bovendien is de print niet te onderscheiden van echt hout. Door het grote assortiment vindt u altijd de juiste ‘houten’ vloer.

Makkelijk in onderhoud

Natuurlijk wilt u zo weinig mogelijk tijd en kosten kwijt zijn aan het onderhoud van uw nieuwe vloer. Dan zit u met Quick Step laminaat wel goed. De beschermende toplaag voorkomt dat het vuil in het materiaal doordringt. De vloeren zijn eenvoudig te reinigen door geregeld te stofzuigen of deze af te nemen met een vochtige (microvezel)doek.

Oersterk en 20 jaar garantie

Quick Step laminaat is een vloer die de tand des tijds met gemak doorstaat. Niet voor niets wordt er 20 jaar garantie op gegeven. De vloer is dan ook extreem sterk en geschikt voor intensief gebruik. Dankzij de opbouw met hoge kwaliteit kernplaten en een krasvaste toplaag is de vloer uiterst duurzaam en slijtvast. Dit maakt hem geschikt voor iedere ruimte in huis. Er is zelfs een speciale collectie die geschikt is voor op de badkamer!

Eenvoudig zelf te leggen

Twee rechterhanden zijn handig, maar beslist niet nodig om zelf je Quick Step laminaat te kunnen leggen. Met het handige kliksysteem, leg je zelf in een mum van tijd een schitterende vloer in je woning. Heb je geen tijd of durf je het toch niet zelf aan? Dan biedt een speciaalzaak vaak ook een legservice aan. Kijk eens rond in een speciaalzaak, en vind de Quik Step vloer van je dromen.

Wil je meer weten over Quick Step laminaat of het leggen ervan? Laat het ons weten via ons contactformulier!