Clean Air CA-606 voor maar €169,-

Tegen veel te droge binnenlucht! Voorkom krimpen en schuren van Parketvloeren.
Altijd een aangename vocht in de lucht van 60% met de Ultrasoon luchtbevochtiger met Ionisator van clean air CA-606 €169,-

De Clean Air Optima luchtbevochtiger CA-606 met Ionisator zorgt op geruisarme en energiebesparende wijze voor de optimale lucht vochtigheidsgraad en binnen lucht kwaliteit voor uw parket in de ruimtes tot ca. 65m² / 140m³.

Voorkom krimpen en schuren van parket

Water wordt door ultrasoon techniek micro fijn verneveld en de lucht aangenaam bevochtigd door warme of koude mist. Door de geïntegreerde ionisator worden negatieve zuurstof ionen voor lucht reiniging geproduceerd.
Frisse en optimaal luchtbevochtiger voor binnenlucht voorkomt krimpen en schuren van parketvloer, geïrriteerde luchtwegen en droge huid. Droge huid wordt op een aangename wijze beschermd en verzorgt met voldoende vocht. Vooral bij dagen met lage relatieve lucht vochtigheid of tijdens de verwarming periode kan met de modernste ultrasoon technologie in binnenruimtes een hogere luchtvochtigheid gerealiseerd worden van 60%. De stille, door gering energieverbruik ook economische Clean Air Optima luchtbevochtiger CA-606 is zeer geschikt voor toepassing in kleine en middelgrote ruimtes zoals de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, kantoor, etc.

Te droge lucht in de woning zeer slecht voor uw parketvloer en gezondheid.

Parket Luchtbevochtiger

In afgesloten binnenruimtes, daalt de relatieve luchtvochtigheid door verwarming. In de koude maanden wordt koude binnen lucht door de verwarming verwarmd. Daardoor zinkt de relatieve luchtvochtigheid vaak ver onder de optimale waarde van ca. 60%.

luchtbevochtiger Clean Air Optima CA-606In de zomer is de luchtvochtigheid in woningen, kantoren en gebouwen vaak te laag vanwege koeling door airconditioning installaties.
Te lage luchtvochtigheid is zeer slecht voor uw parketvloer en zeer ongezond voor mens en dier. Het kan grote schade veroorzaken aan waardevolle, meubels, planten, parketvloeren en interieur. Lage luchtvochtigheid is vaak de veroorzaker van te droge huid, droge slijmvliezen, droge ogen, een droge neus en keelklachten. Mensen met allergie problemen kunnen door optimaal bevochtigde binnenlucht hun klachten verminderen. Wee kunnen beter slapen en daardoor onze leefkwaliteit vele malen verbeteren.

Voordelen

De belangrijkste voordelen van de Ultrasoon luchtbevochtiger Clean Air Optima CA-606:

  • Geschikt voor grotere ruimtes tot 65 m² / 140m³.
  • Bijzonder goed geschikt voor parketvloeren allergie en huid patiënten.
  • Koud en warm vernevelen voor koude of warme mist.
  • Bevochtiging met voor verwarming bestrijdt bacterie vorming in het water.
  • Voorkomt temperatuur daling in de binnenruimte.
  • Digitale hygrostaat meet de aanwezige en regelt de ingestelde vochtigheidsgraad.

Door de gecombineerde toepassing van Clean Air Optima CA-606 Met zijn ultrasoon luchtbevochtiging en ionisatie lucht reiniging’s techniek in één apparaat behoort deze hoogwaardige luchtbevochtiger tot een van de meest effectieve luchtbevochtiger’s voor uw Parketvloer.