Verschillende parketvloeren

Parket is een traditioneel typisch houten vloerbedekking die bij goed onderhoud wel erg lang mee kan gaan.In feite zijn parketvloeren een verzamelnaam voor vele soorten hardhout parket waarvoor verschillende legmethoden voor bestaan.

Een speciale wijze van zagen, drogen, verouderen van verouderde parket schuren en oppervlakte behandelingen impregneren, oliën/lakken of in het was zetten geeft deze parketvloeren een slijtvast oppervlak. De dikte, houtsoort afwerking van deze top lagen op het parket zijn bepalend voor de sterkte en levensduur van uw parketvloer.

Voor het schuren behandelen, het leggen van patroon vloeren, waarvan de visgraatparket bekend is. Maar natuurlijk ook het onderhoud van alle soorten parketvloeren tevens voor reparatie, water-, brandschade en Traprenovatie heeft Javeera-parketleggers vakmanschap en ambachtelijke gediplomeerde parketteurs.

U kunt bij ons terecht voor parket in Gelderland, zoals in Arnhem en Doetinchem, maar ook voor parket in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland zijn wij u graag van dienst.

Parketvloeren

visgraatparket

Parketvloeren van Javeera Parketleggers