Hoge kwaliteit massieve parketvloer

Massieve parketvloeren staan garant voor zeer sfeervolle maar vooral een warm interieur. Door de verschillende bewerkingen is voor ieder interieur een passende massieve parketvloer beschikbaar.
Deze massieve vloeren zijn leverbaar in 42 moderne warme kleuren.

Met onze massieve parketvloer kiest u voor duurzaamheid,voor een mooie natuurlijke uitstraling en deze parketvloer die bovenal tijdloos is in uw interieur voor jarenlang plezier.
Een Massieve Parketvloer van planken kan zwevend gelegd worden. Wij adviseren echter om vol te verlijmen en blind te vernagelen op een spaanplaat ondervloer die op zijn beurt geplakt wordt op cementdekvloer. Via de zijkant, boven de veer, wordt de massieve Parketvloer in de spaanplaat vast geschoten met nagels en zo goed in de lijm getrokken worden door deze techniek zie je echter geen spijker gaatjes.

Massief parketvloer

Massief parketvloer van Javeena

Het leggen van en massieve parketvloer

Wij adviseren altijd om deze niet zwevend te leggen, omdat de meeste houtsoorten werken in de breedte.
Van een Massieve Parketvloer is er bij zwevend leggen kans op krimp naden en kans op bol of hol staan van deze parketvloer.
Wilt u toch uw vloer zwevend leggen? Dan adviseren wij een multiplanken parketvloer. Enkele kenmerken van onze massieve planken parketvloeren zijn, authentieke robuuste & sfeervolle parketvloeren. Geluid reductie door het vast verlijmen en vernagelen in messing en groef. Ca. 20 mm dik en verschillende breedte van de plank.

Ook de massieve plank kunt u bij ons geheel op eigen wijze samenstellen.

Door Javeera-Paerketleggers ambachtelijk gelegd, door onze gediplomeerde vakbekwame parketteurs.