Laminaat assortiment al vanaf €16,95

Wat uw smaak in interieur inrichting ook mag zijn, de enorme keuze van laminaatvloeren bevat zeker een laminaatparket dat speciaal voor u bedacht is. Alle producten hebben een uitstraling van echt parket. En Zijn voorzien van het gepatenteerde lijmloze bevestigingssysteem en garanderen eenvoudige plaatsing een ongekende schoonheid dankzij hun specifieke kenmerken en de talloze accessoires.

Laminaat voor bij u thuis

Douwe Dekkers Gezellig laminaatJaveera-Parketleggers legt uw persoonlijke wensen in uw laminaat parketvloer. Javeera-Parketleggers heeft een complete sfeervolle laminaatvloeren voor elke kamer van je woning – woonkamer, slaapkamer, logeerkamer, speelkamer, het kantoor thuis – het maakt niet uit.

Een laminaat vloer biedt comfort en warmte, relatief goedkoop, gemakkelijk en snel zelf te plaatsen, bestand tegen een stootje en zeer gemakkelijk te onderhouden!

Douwe Dekkers Eigenwijs laminaatIn onze showroom kunt u een tal van laminaat monsters bewonderen en onze verkopers kunnen samen met u kijken naar uw persoonlijke wensen.

U kunt contact opnemen via het contactformulier voor meer informatie.