Altijd warm in huis

JVloerverwarming parketvloeraveera-Parketleggers zorgt voor behaaglijk vloerverwarming parketvloer.

Steeds vaker worden parketvloeren en vloerverwarming met elkaar in contact gebracht. Dit is niet zo verwonderlijk, deze combinatie zorgt voor een behaaglijke parketvloer met een warme en levende natuurlijke uitstraling.

Laat u goed adviseren

Wel is het van groot belang u op de juiste wijze te laten inlichten naar het voor u geschikt type vloerverwarming parketvloer om de bestaande risico’s zoveel mogelijk uit te kunnen sluiten.

Belangrijke aspecten waar rekening mee gehouden moet worden zijn is de soort van vloerverwarming dat u heeft (“natte” vloerverwarming – “droog bouw” systeem – elektrische vloerverwarming).
Het opstoken van de vloer voor, tijdens en na het leggen van de parketvloeren. Maar ook het type parketvloeren.

Neem contact op

Door onze ervaring adviseren wij u graag over deze belangrijke aspecten bij de aanschaf van een vloerverwarming parketvloer tijdens uw bezoek in onze showroom.

Javeera-Parketleggers legt uw persoonlijke wensen in uw vloerverwarming parketvloer naast elkaar neer. Ook de voordelen ten opzichte van uw stookkosten kan Javeera-Parketleggers u duidelijk en helder adviseren.

Neem contact op via het contactformulier voor meer informatie en mogelijkheden. Of bel ons wanneer u direct advies wil over de vloerverwarming parketvloer.