Van harte welkom bij Javeera-Parketleggers

Javeera-Parketleggers is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en monteren van diverse parketvloeren, zoals:

Door onze speciale ontwerpen van Patronen van Hemwood zijn wij zeer onderscheidend met Parketvloeren van Nederland en Gelderland.

Javeera Parketleggers is u graag van dienst in de volgende werkgebieden; Den HaagUtrecht, Rotterdam, Doetinchem, Arnhem, Amsterdam en omgeving.

Showroom Javeera-ParketleggersIs uw parketvloer toe aan een onderhoudsbeurt zoals het parket schuren of een reparatie? Ook daar kunnen wij voor zorgen. De parketvloer wordt ten allen tijde voortijdig geïnspecteerd en de mogelijkheden worden met u door gesproken.
Het leggen van parketvloeren word uitsluitend door eigen gediplomeerde parketleggers uitgevoerd van topkwaliteit en biedt u de zekerheden aan waaronder de erkende CWB garantie.

Kwaliteit & Service

Javeera-Parketleggers staan garant voor goede uitleg, kwaliteit en service. In onze showroom hebben wij diverse stijlen aan parketvloeren.

U wordt persoonlijk geholpen en geadviseerd. En er wordt gekeken naar wat uw wensen zijn. Wij adviseren u welke mogelijkheden er zijn ook voor Parket over Vloerverwarming.

Javeera-parketleggers heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Waarbij de persoonlijke wensen en elementen belangrijk zijn.  Wij luisteren naar uw wensen om samen met u de mogelijkheden te bespreken voor uw parketvloer.

Ook voor traprenovatie kunt u bij ons terecht.