De beste parketvloeren

Bent u op zoek naar parket in Utrecht omdat u uw vloer in uw woonkamer wilt vervangen voor een houten vloer? En zoekt u hiervoor een vakman die dat parket kan leggen met vakmanschap zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van de houten vloer? Bel dan met Javeera Parketleggers. Wij leggen parket in Utrecht en doen dat met groot vakmanschap en plezier. Wij leggen die vloer aan die u graag wilt hebben door u een grote keuze aan te bieden van verschillende parket soorten waarmee u altijd wel de vloer kan aanschaffen die u zo graag zou willen hebben.

De vakman voor de mooiste vloer

Javeera Parketleggers zijn de specialisten in Utrecht die uw vloer op de juiste manier kunnen leggen. U bent bij ons verzekerd van vele jaren woonplezier met de vloer die u door ons heeft laten aanleggen. Onze vaklieden nemen het werk van het leggen van een parket vloer uitermate serieus en handelen daar ook naar. Wij nemen de maatregelen om de vloer zodanig neer te leggen dat kromtrekken tot een minimum beperkt wordt. En met onze ondervloeren bent u ook verzekerd van een goede geluiddemping.

Ons assortiment houten vloeren

Een mooie parketvloer is niet zomaar even stel houten planken dat je neerlegt.
Veel is mogelijk waarbij vooral de kwaliteit van het hout bepalend is hoe de vloer de tand des tijds zal doorstaan.
Wij leveren in Utrecht diverse soorten parket in Utrecht waaronder Tapis vloeren, Hemwood parket, Bourgondische houten vloeren en lamellen vloeren die speciaal ontwikkeld zijn om krom trekken te voorkomen.

parket Utrecht

Patronen in uw houten vloer

We kunnen uw vloer ook in bepaalde patronen neerleggen. Wat denkt u bijvoorbeeld van een mooi visgraat patroon. Het geeft een uitstraling die niet te vergelijken is met andere vloeren. Of een sfeervol blokpatroon met wellicht twee verschillende hout soorten met elk hun eigen kleur. Het maakt uw vloer bijzonder sfeervol.

In de hele Randstad

Wij zijn niet alleen in Utrecht actief maar in de hele randstad. Bent u dus op zoek naar een houten vloer in de regio’s in de Randstad dan bent u bij ons verzekerd van snelle service, een hoge kwaliteit en de beste prijs.

Neem contact op voor een afspraak

Bent u op zoek naar parket in Utrecht? Bel ons dan. Wij komen met alle plezier bij u langs in Utrecht om u te overtuigen waarom wij die parket legger zijn waar u naar zoekt. U krijgt dan van ons een offerte die kan wedijveren met de beste offerte.