Een sfeervolle parketvloer

Heeft u plannen om uw woonkamer van een nieuwe vloer te voorzien en wilt u een meer natuurlijke sfeer in uw huis? Overweeg dan een parket vloer van Javeera Parketleggers. Wij leggen parket in Rotterdam voor de beste prijs met de hoogste kwaliteit. Onze vaklieden in Rotterdam staan garant voor een puik stukje vakwerk dat jarenlang woonplezier geeft en weinig omkijken geeft. Heeft u onderhoud in Rotterdam nodig aan uw parket vloer dan kunt u ook bij ons terecht. Wij maken uw houten vloer weer als nieuw en zorgen ervoor dat deze ook lang als nieuw blijft.

De top experts voor houten vloeren

Javeera Parketleggers zijn dé specialisten in het leggen van parketvloeren in Rotterdam. Wij hebben vaklieden in dienst die de hele dag niets anders doen dan het leggen van parket in Rotterdam. Ze hebben allemaal al vele jaren ervaring in het leggen van deze vloeren en zijn er telkens weer trots op dat zij die éne vloer hebben gelegd waar iedereen met zoveel bewondering naar kijkt.

Onze medewerkers zijn service gericht en geven u advies zodat u die vloer krijgt die u zo graag zou willen hebben.

De beste houtsoorten

Wij leveren niet zomaar een parketvloer af. Wij leveren alleen maar de beste houtsoorten en de beste merken om er zeker van te zijn dat u die kwaliteit krijgt die u zo graag zou willen hebben. En dat doen we ook nog eens voor een beste prijs. We leveren Bourgondische houten vloeren, Tapis vloeren, lamellen vloeren met meer lagen tegen het krom trekken en Hemwood vloeren voor een nostalgische Engelse uitstraling. Al onze vloeren worden afgelakt met de beste lakken die er beschikbaar zijn. Zo krijgt u die houten vloer die uw woonkamer verdiend. Een prachtige parketvloer van de allerhoogste kwaliteit voor jarenlang woonplezier.

In de hele Randstad werkzaam

parket RotterdamWij zijn werkzaam over de hele Randstad. Dat is wel zo makkelijk wanneer u zoekt naar een bedrijf dat parket in Rotterdam kan verzorgen. Ons netwerk maakt het mogelijk dat wij snel kunnen leveren en zo bij u aan de deur staan wanneer service nodig is.

Bel ons voor een afspraak

Wilt u meer weten over uw nieuwe parket vloer en zoekt u een bedrijf dat parket in Rotterdam kan leveren? Bel ons dan of vul ons formulier in op de website. Wij maken dan graag een afspraak met u om samen met u in Rotterdam te kijken welke parket vloer het beste bij u past. En dat doen we ook nog eens voor de beste prijs.