Een unieke sfeer met houten vloeren

Bent u aan het overdenken om uw woonkamer een andere uitstraling te geven? En zoekt u een uitstraling die tijdloos is en een hoog comfort geeft? Overweeg dan om een prachtige houten vloer aan te laten leggen in uw woonkamer. Want een houten vloer geeft een uitstraling die door geen enkel ander materiaal te verkrijgen is. Het is tijdloos, geeft een warm gevoel en de mogelijkheden zijn groot. Javeera Parketleggers kan voor u de vloer leggen waar u nog jarenlang plezier en comfort zult hebben en wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Actief in de Randstad tot en met de Veluwe

prachtige houten vloerJaveera Parketleggers is in grote delen van het land actief. Zo leveren wij houten vloeren in onder andere Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Arnhem. Met ons netwerk van specialisten kunt u altijd rekenen op een snelle service zodat u altijd verzekerd bent dat uw houten vloer in topconditie verkeert.
Onze parketleggers zijn op en top vakmensen die dit werk al jarenlang doen en er trots op zijn wanneer ze weer een stukje vakwerk hebben afgeleverd waar een klant jarenlang van kan genieten.

Verschillende soorten parket

Er zijn nogal wat verschillende soorten parket te verkrijgen. Wij leveren vrijwel alle bekende soorten en merken. Wat te denken van een sfeervolle vloer van Hemwood? Deze vloeren geven een unieke uitstraling waar iedereen zich thuis in voelt. Maar dat is nog niet alles. We leveren ook Tapis en Bourgondische vloeren met al hun mogelijkheden om fraaie patronen mee te creëren zoals visgraten, blokmotieven of diagonalen.

Ook het onderhoud verzorgd

Wij leggen niet alleen uw houten vloer maar wij verzorgen ook het onderhoud als u dat wenst. Want u wilt natuurlijk niet dat uw parketvloer te lijden heeft onder het gebruik en daardoor minder mooi blijft. Wij leveren de houten vloeren sowieso al zo af dat ze vele jaren probleemloos mee zal gaan. Maar de tand des tijds doet toch onvermijdelijk haar werk zodat er vroeg of laat toch kale plekken gaan ontstaan. Tevens is het mogelijk dat er na waterschade delen krom gaan staan. Wij leveren het onderhoud voor uw vloer waarbij we de vloer na een opknapbeurt weer als nieuw opleveren.

Maak een afspraak met ons

Houten vloer voor in huisWij komen graag bij u langs om u de mogelijkheden en de voordelen van een houten vloer uit te leggen. Wij zijn actief in onder andere de regio Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Arnhem.
U kunt er dus altijd op rekenen dat wij snel bij u aan de deur kunnen staan.