De parketleggers voor uw houten vloer

Bent u op zoek naar een bedrijf die uw nieuwe parketvloer kan leggen in uw woonkamer? En zoekt u bij voorkeur een bedrijf die parket in Amsterdam kan leveren en installeren? Neem dan contact op met Javeera Parketleggers. Wij leveren en leggen uw nieuwe parketvloer in Amsterdam op de juiste manier en zorgen ervoor dat u nog jarenlang kan genieten van uw houten vloer. Wij zorgen ervoor dat uw woonkamer die unieke sfeer krijgt die een parket vloer met zich meebrengt. Maak gebruik van onze vakkennis en service en neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken.

Toppers in het leggen van parket

Wij zijn niet zomaar een bedrijf dat parket in Amsterdam legt. Javeera Parketleggers is de specialist en is dat al jaren. We doen ook niet anders omdat het ons hoofdvak is. Wij leveren uitsluitend de beste soorten parket en laten dat louter en alleen leggen door onze vaklieden die dagelijks in de weer zijn om overal in de Randstad de mooiste houten vloeren aan te leggen. Twijfel daarom niet langer en laat ons ook uw nieuwe parketvloer aanleggen voor het beste en mooiste resultaat.

Voor elke vloer het beste hout

Wij leveren verschillende soorten houten vloeren in Amsterdam. U heeft bij ons de keuze uit lamel parket, Bourgondische parket vloeren, Tapis vloeren en Hemwood parketvloeren. Al deze vloeren zijn van topkwaliteit en garanderen jarenlang woonplezier in uw woonkamer. En als u service nodig heeft dan hebben wij in Amsterdam altijd de experts voorhanden die meteen bij u aan de deur kunnen staan.

Parket Amsterdam leggen

In de hele Randstad actief

Wij zijn in de hele Randstad actief. En dat is wel zo makkelijk als u zoekt naar parket in Amsterdam.
Door ons netwerk hebben wij steeds de beschikking over vaklieden die bekend zijn met onze vloeren zodat u er altijd zeker van bent dat u kwaliteit en een snelle service krijgt.

Maak een afspraak met ons

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen voor u? En bent u op zoek naar een bedrijf die parket in Amsterdam kan leggen Neem dan contact op met ons. Wij komen graag bij u langs in Amsterdam en omstreken om u de voordelen uit te leggen wanneer u ons uw nieuwe houten vloer laat aanleggen. U krijgt dan een beste offerte van ons die geheel vrijblijvend is en die kan wedijveren met elke parketlegger.