De beste houten vloeren

Parket ArnhemBent u van plan om de vloer in uw woonkamer te vervangen voor een mooie parket vloer en wilt u deze bij voorkeur laten leggen door een vakman? Neem dan contact op met Javeera Parketleggers. Wij leggen uw nieuwe prachtige houten vloer met groot vakmanschap. Wij leggen wekelijks nieuw parket in Arnhem en omstreken en doen dat zodanig dat onze klanten nog vele jaren kunnen genieten van de houten vloer die door ons met veel zorg is aangelegd.

De vakman voor uw houten vloer

Wij zijn de specialisten voor parket in Arnhem. Javeera Parketleggers is als parketvloer legger al jarenlang actief in de regio van Arnhem en de Veluwe en wij hebben onze sporen al meer dan verdiend. Met grote zorg leggen wij de mooiste houten vloeren wat mede mogelijk wordt gemaakt door ons grote assortiment met de mooiste en beste houtsoorten die er te krijgen zijn. Bent u dus op zoek naar parket in Arnhem dan bent u bij ons verzekerd van een duurzaam resultaat waar u nog vele jaren van kunt genieten.

Een groot assortiment houten vloeren

Er zijn nogal wat mogelijkheden om een mooie parketvloer aan te leggen. Er zijn verschillende houtsoorten en afwerkingen mogelijk waardoor uw nieuwe parket vloer net dat beetje extra uitstraalt om het helemaal af te maken. Wat dacht u van een prachtige Hemwood houten vloer of een sfeervol Bourgondisch parket met een landelijke uitstraling. Veel is mogelijk.

Een prachtig patroon in uw vloer

We kunnen natuurlijk de houten vloer recht toe rechtaan plaatsen door de planken naast elkaar neer te leggen. Maar er is meer mogelijk. Wat dacht u van een blokpatroon om bepaalde delen van uw woonkamer een accent te geven. Bijvoorbeeld een andere kleur hout in de hoeken van de kamer zodat uw vloer de vorm van de woonkamer nog meer nadruk geeft.

Parket Arnhem

Wij komen graag bij u langs in Arnhem!

Bent u op zoek naar parket in Arnhem? Twijfel dan niet langer en neem contact op met ons. Wij komen dan met alle plezier bij u langs in Arnhem om u de mogelijkheden te laten zien en wij geven u dan een geheel vrijblijvende offerte die zich kan meten met de beste offertes die er te krijgen zijn. En uiteraard bent u altijd van harte welkom in onze showroom die van maandag tot en met zaterdag geopend is. U kunt uzelf er dan van overtuigen dat wij die vloer kunnen leveren aan u die u graag zou willen hebben.