Gratis onderhoudsadvies!

Onderhoud advies is altijd gratis bij Javeera-Parketleggers.
Bij javeera-parketleggers krijgt u onderhoud advies voor jarenlang plezier van uw parketvloer. Iedere vloer waarop geleefd wordt is onderhevig aan slijtage.

Uw parketvloer onderhoud in goede handen

Bij de meeste vloerbedekkingen is daar weinig aan te doen. Bij parketvloeren ligt dat anders. Het gaat generaties lang mee mits het parket goed onderhouden wordt. Door het lopen op de vloer wordt de beschermlaag langzaam heel langzaam af geschuurd. Het pure hout kan daar door aangetast worden door vocht en vuil dan gaat het mooie er vanaf van uw parketvloer.

Goed onderhouden

parketvloer onderhoudrketMaar hoe? Wanneer? Hoe vaak? Waarmee?
Wanneer zet ik mijn parketvloer in de onderhoud olie. Daar wil Javeera-Parketleggers u graag bij helpen door dit alles goed uit te leggen.
Hoe onderhoud u uw prachtige parketvloer? Doorgaans is 1 maal in de week met een licht vochtige dweil uw vloer af te nemen. Dagelijks stofwissen met de stofwisser of stofzuiger met borstelmond is voldoende om uw vloer schoon te houden. Voor welke afwerking of vloer u ook gekozen heeft Bij Javeera-Parketleggers krijgt u de juiste onderhoud advies. Ook voor een schuurbeurt van uw parketvloer geven wij advies op maat voor u.