Uw houten vloer gelegd door de vakman

Bent u op zoek naar een bedrijf die uw nieuwe parketvloer kan leggen met vakmanschap? Neem dan contact op met Javeera Parketleggers. Wij kunnen uw nieuwe kostbare parketvloer leggen op de juiste manier. En dat kunnen wij omdat wij specialisten zijn in het leggen van parketvloeren. Wij leveren de beste soorten houten vloeren in verschillende uitvoeringen en kunnen deze vloeren voor u aanleggen op elke gewenste manier. Maak gebruik van onze kennis en verschaf u een top kwaliteitsvloer aangelegd door onze vakmensen.

De specialist voor elke houten vloer

Parketvloer leggenJaveera is al jarenlang de expert op het gebied van vloeren van hout. Een parketvloer leggen is een serieus karwei waar wij ook werk van maken. Dat doen we door louter en alleen de beste vaklieden in te zetten die weten hoe een parketvloer gelegd moet worden. Wij gebruiken alleen de beste houtsoorten en onze materialen om de vloer te leggen zijn allemaal door en door getest op hun duurzaamheid. Laat nu uw vloer aanleggen door de specialist en verzeker u van jarenlang woonplezier met een parketvloer door ons gelegd.

Voor elke woonkamer de juiste vloer

Er zijn nogal wat mogelijkheden in het assortiment van vloeren. En de mogelijkheden van de parketvloer leggen zelf is ook ruim. Wij bieden Bourgondische houten vloeren aan die een prachtige landelijke uitstraling geeft, we hebben Tapis vloeren in de aanbieding en we leveren Hemwood vloeren aan van de beste kwaliteit. U kunt bij ons in principe elke vloer krijgen die u wenst. Wij zorgen ervoor dat u uiteindelijk een parketvloer heeft in uw woonkamer die bi u past en nog jarenlang meegaat.

Talloze verschillende soorten

Wij bieden een ruim assortiment aan van verschillende soorten vloeren. De mogelijkheden zijn uitgebreid want wij willen graag dat uw houten vloer er één is die u het meeste aanspreekt. Wij leveren onder andere Hemwood, Bourgondische en Tapis vloeren. Kies uit ons assortiment die vloer die u het mooiste vindt en wij leggen het voor u met groot vakmanschap neer in uw woonkamer.

parketvloer thuis laten leggenNeem nu contact op voor uw nieuwe vloer

Wilt u meer weten van ons? En wilt u weten wat wij allemaal in de aanbieding hebben? Bel ons dan of vul het formulier op de website in. Wij komen met alle plezier bij u langs en kunnen u uitleggen hoe wij een parketvloer leggen en welke vloeren wij allemaal kunnen leveren. Wij geven u deskundig advies en een offerte die de beste prijs geven voor de verhouding in kostprijs en kwaliteit die wij aanbieden.