Uw parketvloer geschuurd door de vakman

parket schuren zo goed als nieuwHeeft uw houten vloer last van kale plekken en denkt u erover om de vloer te laten schuren? En wilt u het liever niet zelf doen om zeker te weten dat het goed gedaan wordt?
Dan is Javeera Parketleggers het bedrijf dat u zoekt. Wij kunnen parket schuren met de juiste gereedschappen en laten uw parketvloer er weer splinternieuw uitzien.
Maak gebruik van onze korting van 10% voor het schuren van uw parket en u verzekerd uzelf van topkwaliteit vakwerk en een fraaie parketvloer die nog jarenlang meegaat.

De parketleggers bij uitstek

Javeera Parketleggers zijn dé specialisten in het leggen parketvloeren en het onderhouden ervan. Wij leveren top kwaliteit parket uit diverse landen. Onze parketleggers zijn allemaal stuk voor stuk toppers in het leggen van houten vloeren. Zij vinden niets leuker om een vloer op te leveren waar ook zij met trots kunnen vermelden dat zij die neergelegd hebben. Tevens verzorgen wij naast parketvloeren ook trappen en renoveren en repareren we ook uw houten vloer en trap als dat gewenst is.

Wanneer parket schuren

Houten vloeren kunnen na verloop van jaren verschillende tekenen vertonen van slijtage en beschadigingen. Met het verstrijken van de jaren slijt de bovenlaag nu eenmaal waardoor er doffe plekken ontstaan. Wij schuren uw parketvloer met speciale gereedschappen. Na het parket schuren polijsten we de vloer zodat deze super strak is en behandelen het na met een olie of een lak om de toplaag af te werken. Het resultaat geeft parketvloeren die er als nieuw uitziet.

Reparatie parketvloeren

Parket schuren voor goed onderhoudHet kan natuurlijk ook zijn dat het gladschuren van het parket niet voldoende is om de vloer weer helemaal als nieuw te maken. Dit kan bijvoorbeeld wanneer u last gehad heeft van waterschade of bij een wasmachine die vroeg of laat het parket toch gaat aantasten. In dat geval kunnen wij ook delen van de vloer repareren door er nieuwe stukken in te zetten, op te schuren en af te lakken of te oliën.
Het resultaat is ook dan een prachtige parketvloer waar nog jaren van genoten kan worden.

Bel ons voor een afspraak

Twijfel niet langer en laat ons eens langskomen. Wij laten u dan zien hoe wij parket schuren en wat de voordelen zijn als u onze service gebruikt. U kunt dan tevens gebruik maken van onze korting van 10% zolang deze geldig is. Laat ons uw parketvloer opknappen en u heeft nog jarenlang plezier van een prachtige houten vloer.