Parketvloeren gelegd door de vakman

Heeft u plannen om uw vloer te vervangen voor een nieuwe parket vloer? En zoekt u hiervoor een bedrijf dat als specialisme parket leggen heeft? Neem dan contact op met Javeera Parketleggers. Want wij zijn de vakmensen die top kwaliteit parket vloeren leveren voor een goede prijs. Wij leggen parket vloeren in de meest uitéénlopende soorten en laten deze uitsluitend aanleggen door onze vakmensen die weten hoe een houten vloer op de juiste manier gelegd moet worden. Maak gebruik van onze kennis om een prachtige houten vloer te verkrijgen waar u nog jarenlang plezier van zult hebben.

Mooie houten vloeren

De specialisten in het leggen van parket

Javeera Parketleggers is een expert op het gebied van het leggen van houten vloeren. Parket leggen is niet zomaar even gedaan. Er komt nogal het één en ander bij kijken. Wij zorgen ervoor dat uw kostbare houten vloer op de juiste manier gelegd word. Wij gebruiken hiervoor de juiste gereedschappen en materialen zoals een ondergrond die speciaal bestemd is voor een houten vloer. Wij verzorgen ook het onderhoud. U kunt bij ons dus ook terecht wanneer uw huidige parketvloer aan een onderhoudsbeurt toe is.

Verschillende soorten houten vloeren

Wij bieden een ruim assortiment aan van houten vloeren. De mogelijkheden zijn uitgebreid want wij willen graag dat uw houten vloer er één is die u het meeste aanspreekt. Wij leveren Hemwood houten vloeren, Bourgondische houten vloeren en Tapis vloeren. Kies uit ons assortiment die vloer die u het mooiste vindt en wij leggen het voor u met groot vakmanschap neer in uw woonkamer.

De unieke sfeer van hout

Het blijft een feit dat hout een niet te vervangen materiaal is dat bij velen het gevoel oproept dat hen terug brengt naar de natuur. Dat is ook met mooie van een houten vloer. Het is tijdloos en het brengt sfeer. Wanneer wij uw parket leggen dan zorgen wij er ook voor dat die sfeer van het hout optimaal tot zijn recht komt. Dat doen we in de eerste plaats door u het advies te geven dat past bij uw wensen en door onze vakkennis zodat de vloer op de juiste manier gelegd is.

Laat ons langskomen voor advies

Wilt u meer weten over parket leggen en wilt u weten wat wij kunnen betekenen voor u?

Bel ons dan of vul het formulier in op de website. Wij maken dan graag een afspraak met u om samen te kijken welke parketvloer het beste bij uw wensen en uw woonkamer past.