De mooiste parketvloer voor de beste prijs

Heeft u plannen om uw huidige vloer in uw woonkamer te vervangen voor een nieuwe houten vloer? En zoekt u hiervoor een leverancier waar u het parket niet alleen kunt kopen maar die het ook kan leggen bij u? Kom dan eens langs bij Javeera Parketleggers. Wij zijn de expert op het gebied van parket vloeren en leveren uitsluitend topkwaliteit houten vloeren van de beste houtsoorten. Kom eens langs bij ons en overtuig uzelf van onze kwaliteit en kom bij ons de houten vloer kopen van uw wens voor de beste prijs. Parket kopen bij ons garandeert jarenlang woonplezier en zorgeloos gebruik van uw parketvloer.

De specialisten in houten vloeren

Met de jarenlange ervaring garandeert Javeera Parketleggers iedere klant een vloer die jaren meegaat en wij kunnen indien gewenst het parket ook leggen voor u.

Parket kopen bij ons betekent een garantie voor duurzaamheid, woongenot en de sfeer in uw huis die u altijd al zo graag had willen hebben.

Uw houten vloer door ons gelegd

U kunt bij ons parket kopen maar u kunt er ook voor kiezen om de vloer door onze vakmensen te laten leggen. Wij leggen de vloeren dagelijks over een groot verspreid gebied dat de hele Randstad en de Veluwe bestrijkt. Onze lokale experts leggen de vloer met het grootste vakmanschap voor u neer en verzekeren u ervan dat u jarenlang woonplezier zult hebben van uw houten vloer.

Zelf leggen met ons advies

Nederlanders doen het ook graag allemaal zelf. Ook dat is voor ons geen enkel probleem. Kom langs bij ons in de winkel om uw parket vloer te kopen en wij geven uw het advies dat u nodig heeft om de vloer zelf zo neer te kunnen leggen dat u altijd verzekerd bent van het beste resultaat.

Parket kopen? Kom eens langs bij ons

Showroom voor parket kopenBij ons staat de deur altijd open. U bent van harte welkom om gewoon eens rustig rond te kijken bij ons om de houten vloer te vinden die u het meeste aanspreekt.

Parket kopen is bij ons ook een kwestie van de klant datgene te laten doen in onze winkel wat men wil. Wilt u gewoon eens rustig rondkijken? Dat kan. Heeft u vragen dan staan wij natuurlijk ook klaar voor u.

Neem gewoon eens plaats in onze showroom en ervaar de sfeer die een houten vloer met zich meebrengt en overtuig uzelf dat wij het bedrijf zijn waar u uw houten vloer kan kopen voor de beste prijs met de beste kwaliteit.