Zo goed als nieuw

Bij Javeera-Parketleggers kunt u ook terecht voor reparatie aan uw parketvloer. Soms is de schade dusdanig, dat alleen schuren en een nieuwe bescherm laag niet voldoende is. Een veel voorkomende reparatie aan parketvloeren is waterschade. Bijvoorbeeld door het lekken van een afvoer of van de afwasmachine. Soms zelfs door een niet goed aangesloten radiator.

Reparatie parketvloer

Reparatie parketvloer voorbeelden

kwaliteit voorop voor Reparatie parketvloer

Reparatie parketvloer leggen

Reparatie parketvloer

Als gevolg van deze of andere schade is dat deze parketvloeren bol gaan staan of vertoont dusdanige vochtplekken dat de schade alleen maar kan worden gerepareerd door een deel van deze vloeren te verwijderen en te vervangen door nieuw hout. Meestal is het dan tevens noodzakelijk om het nieuw gelegde gedeelte en de bestaande vloer te schuren en af te werken. Soms kan ook worden volstaan met het schuren en afwerken van het gerepareerde gedeelte.

De oplossing

Door onze jarenlange ervaring van het leggen en herstellen van parketvloeren is na oplevering van uw parketvloer deze weer zo goed als nieuw.

Bel vandaag nog om direct uw parketvloer te laten repareren. Of vul het contactformulier in voor meer informatie en mogelijkheden.

Reparatie parketvloer zo goed als nieuw

Reparatie parketvloer voorbeeld

Reparatie parketvloer gereed

Parket weer mooi dankzij reparatie parketvloer