Een prachtige houten vloer

Heeft u plannen om uw interieur een nieuw tintje te geven? Denk dan eens aan een prachtige houten vloer. Want houten vloeren geven sfeer in een huis die door geen enkel ander materiaal te maken is. Javeera Parketleggers kan voor u een top kwaliteitsvloer neerleggen waar u jaren plezier van heeft. Breng die unieke sfeer in uw woonkamer met een parketvloer. Voor houten vloeren kunt u terecht in onder andere Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Arnhem.

Mooie houten vloeren

Top parketleggers

Houten vloeren leggen is niet iets dat je zomaar even doet. Javeera Parketleggers is dé specialist die weet hoe je een parketvloer moet leggen. Onze vakmensen hebben jarenlang ervaring en leveren een stukje vakwerk af waar u tegen gezegd mag worden. Wij hebben diverse soorten parket in ons assortiment met sfeervolle Scandinavische kleuren. En uiteraard verzorgen wij ook het onderhoud. U kunt bij ons dus ook terecht voor het onderhoud van uw huidige vloeren.

Verschillende patronen

Voor veel houtsoorten zijn er verschillende patronen mogelijk voor houten vloeren. Visgraat patronen, diagonaal gelegd, ruit patronen en Hongaarse en Weense patronen. Er zijn meer dan mogelijkheden genoeg waarbij het ook mogelijk is om diverse houtsoorten te combineren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een strakke houten vloer met delen van Bourgogne hout dat in een patroon gelegd wordt.

Ook het onderhoud van uw vloer

Parket houten vloerenWij verzorgen ook het onderhoud voor uw vloer van hout. Heeft uw vloer last van slijtage? Of heeft uw vloer beschadigingen of kromgetrokken delen? Dan komen wij graag langs om dat te herstellen. Wij schuren parket vloeren, vervangen delen en leveren een verouderde vloer weer als spiksplinternieuw op.

Neem contact op voor een afspraak

houten vloerenWij komen uiteraard graag langs bij u om de mogelijkheden uit te leggen van houten vloeren. Wij kunnen u dan een offerte geven die geheel vrijblijvend is en die u rustig kunt vergelijken. Wij zijn in het hele land actief.
Van Amsterdam tot en met Arnhem. Woont u in Rotterdam, Den Haag of Utrecht? Geen probleem. Ook deze plaatsen behoren tot ons werkgebied.